Bioenergija

Bioenergija

Že od malih nog vem da obstaja več kot le fizični svet in da obstaja energija s katero lahko zdravimo. Vedno so me zanimale teme kako lahko pridemo do zdravja na bolj naraven način in napotke ter ugotovitve rada delila drugim z raznimi težavami. Ne obstajajo samo zdravila na katerih dobro služi farmacija ampak lahko do zdravja pridemo tudi po naravni poti brez kemije ki jo vnašamo v telo. Leto 2012 je bilo zame prelomno leto saj me je moja življenjska pot ponesla v alternativne vode in sem se začela aktivno ukvarjati z reikijem in zdaj poleg drugih tehnik še z bioenergijo. Bioenergijo sem se izučila pri mednarodnem vrhunskem, strokovnjaku dr. Dragu Smiljaniću, ki zdravi z bioenergijo že vse svoje življenje in je pomagal ozdraveti že mnogim “brezupnim” primerom. Od takrat sem si z delom na sebi in na drugih nabrala ogromno znanja in izkušenj. Z energijskim zdravljenjem sem pomagala že mnogim z raznimi zdravstvenimi težavami. Vem da je to delo moje življenjsko poslanstvo in ga opravljam s srcem. Največje zadovoljstvo mi je, ko dobim povratne informacije drugih, da z mojimi terapijami zdravstvene težave izginjajo.

Bioenergija prihaja iz večnosti – vesolja.

Bioenergija prihaja iz večnosti – vesolja. Zdravljenje z bioenergijo pomeni posredovanje bioenergije in njeno uravnoteženje-dodajanje na mesta, kjer bioenergije primankuje in odvzem z mest, kjer je v presežku. Temelj terapije je posredovanje energije osebi, saj je bolezen posledica pomanjkanja bioenergije. Bioenergija se potem hitro razširi po telesu preko živcev, ovojnic, krvi in meridianov do čaker in naprej po celem telesu. Na zunaj popravimo bioenergetsko polje (avro), znotraj telesa pa deluje energetsko. S tem, ko uravnotežimo bioenergetsko polje, omogočimo normalen pretok energij, in s tem omogočimo dvig imunskega sistema in tako omogočimo samozdravljenje telesa. Ta oblika terapije z bioenergijo je princip zdravljenja vzrokov, zato je to najbolj naraven način zdravljenja, brez kemičnih substanc in nasilnega vdiranja v telo saj obnavlja telo in duha človeka in tako celovito krepi moč osebe in ne samo fizično telo, ko to delajo nekatere druge oblike sodobnega zdravljenja. Pri bioterapiji se diagnoz ne postavlja!

Izvedba na daljavo ali v salonu

Bioenergijo izvajam na daljavo ali v mojem salonu. Izvajam jih samo individualno in ne skupinsko. Za terapijo na daljavo potrebujem sliko osebe in njene rojstne podatke VEDNO pa se mora oseba strinjati da se terapije lahko izvedejo!

 

Ker zdravje nima cene tudi bioterapija nima cene. Plača se pristopnina k bioterapiji 30€ , na zadnji dan terapevtskega cikla plačate anonimni prispevek (v zaprti kuverti) po lastni presoji. Pri otrocih do 10. let pristopnine ni potrebno plačati.