Masaže

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA

Masaža je mešanica različnih tehnik in se prilagodi vsakemu posamezniku posebej. Namenjena  je odpravljanju fizičnih in psihičnih napetosti, omili bolečino, sprošča mišične napetosti, omogoča boljši razteg mišic, povečuje prekrvavitev ter limfni pretok, pospešuje regeneracijo tkiv, izboljšuje gibljivost, zmanjšuje možnost poškodb ter pripomore k boljšemu počutju.

BREUSSOVA MASAŽA HRBTENICE

Breussovo masažo je razvil avstrijski zdravilec Rudolf Breuss. Pri tej masaži se posvečamo samo hrbtenici. Je nežna ampak učinkovita tehnika, ki temelji na varnem in nežnem načinu raztegovanja hrbtenice in posledično sproščanju živčnih kanalov, stisnjenih živcev in globokih mišic, ki so lahko vzrok za zamik vretenc. Vzpostavimo tudi energetsko ravnovesje ter nemoten pretok energje.  Za masažo se uporablja šentjanževo olje ki hitro prodira v telo in znotraj navlaži tkivo.

KRALJEVA MASAŽA

Kraljeva masaža je popolna kombinacija treh vrst masaž združenih v eni.  Vsebuje sprostilno masažo hrbta, ki vas fizično in psihično razbremeni, antistres masažo obraza, ki vam razbremeni um in pomladi vašo kožo na obrazu, saj ima lifting učinek. Vsebuje tudi refleksno masažo stopal, katera aktivira pretok energije po celem telesu in pomaga pri izboljšanju zdravja.

ANTISTRES MASAŽA OBRAZA

Energijska lifting masaža obraza, ki sprosti napetosti v obraznih mišicah in vezivnem tkivu ter pospeši prekrvavitev in izločanje odpadnih snovi. Masaža obraza je nežna, pa vendar zelo aktivna. Masaža odlično sprostii psihično obremenitev in se priporoča v obdobjih, ko ste izpostavljeni stresu. Masaža obraza izboljšuje negativno razoloženje.

MASAŽA HRBTA IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Odlična izbira za vse ki se ne morete odločiti ali vam je ljubša masaža hrbta ali refleksna masaža stopal saj masaža vključuje obe masaži. Namenjena je sproščanju psihičnih in fizičnih napetosti.  Masaža vas poživi, omili bolečine in pomaga pri izboljšanju zdravja. Takšna masaža ima mnogo blagodejnih učinkov.

KLASIČNA MASAŽA TELESA

Klasična masaža telesa vsebuje masažo hrbta, masažo nog in stopal, masažo rok in po želji tudi kratko masažo obraza. Pozitivno fizično delovanje masaže zajema skoraj vsa tkiva. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.