O meni

NAJ SE VAM PREDSTAVIM

Moje ime je Suzana. Rojena sem v Kranju, v znamenju škorpijona. Že od nekdaj mi je bilo zanimivo vse kar je povezano z energijo in kako si na bolj naraven način pomagati pri raznih zdravstvenih težavah. Rada sem v stiku z naravo, živalimi in rada imam zelišča. Sčasoma se mi je zelo razvila intuicija in vedno bolj me je vleklo v alternativne vede. Začela sem meditirati in brati duhovno literaturo. Vse to mi je zelo pomagalo pri osebni rasti na kateri še vedno delam. Nekega dne mi je čisto nepričakovano v roke prišla knjiga o Reiki-ju. Ko sem to knjigo prebrala, sem bila prepričana, da mi je bila namenjena saj se je tako začela moja pot…Tako lahko rečem, da se z energijami ukvarjam od leta 2012. Kmalu sem bila posvečena v 1. in 2. stopnjo Reiki-ja. Z Reikjem sem na daljavo že mnogim uspešno pomagala pri raznih težavah z zdravjem. Ker sem o alternativnem zdravljenju želela izvedeti vedno več, sem se začela izobraževati za Refleksoterapevtko in leta 2012 izobraževanje zaključila z NPK- Refleksoterapevtka. Refleksoterapija je še danes moja najljubša masaža saj na telo deluje celostno. Med izobraževanjem sem ugotovila, kako zelo v tem uživam in da je to poklic v katerem se vidim.

Naredila sem še izobraževanje za klasično masažo, terapevtsko breussovo masažo hrbtenice in ročno limfno drenažo. Opravila sem še izobraževanje in izpit za bioenergetika pri priznanemu bioterapevtu dr. Dragu Smiljaniću. Bioeneregijo vedno rada uporabljam tudi pri masažah in refleksoterapiji saj so učinki tako večji in stranke od mene odhajajo zelo sproščene in razbremenjene. Ker verjamem v zdravilno moč zelišč sem se posluževala tudi bachove cvetne terapije. Meni in moji družini sem s cvetno terapijo pomagala pri marsikateri težavi. Ker sem navdušena nad razultati bachovih kapljic sem opravila izobraževanje na Inštitutu za Bachovo cvetno terapijo. Tako lahko osebne mešanice bachovih kapljic dobite tudi pri meni.

 

Sem zelo vesela in hvaležna, da imam možnost, da delam to kar me resnično veseli in v svojem delu zelo uživam. Rada pomagam drugim. Vem da je to delo moje poslanstvo.

 

Vabim vas, da obiščete moj Terapevtski kotiček, kjer boste lahko izbirali med različno ponudbo. Parkirišče je zagotovljeno pred salonom oz pred hišo.