O meni

SUZANA KOŽELJ, refleksoterapevtka, maserka in bioenergetičarka

Rojena sem v Kranju, v znamenju škorpijona. Že od nekdaj mi je bilo zanimivo vse kar je povezano z energijo in kako si na bolj naraven način pomagati pri raznih zdravstvenih težavah. Rada sem v stiku z naravo, živalmi in rada imam zelišča. Sčasoma se mi je zelo razvila intuicija in vedno bolj me je vleklo v alternativne vede. Začela sem se ukvarjati z meditacijami in brala duhovno literaturo….lahko rečem, da je to postalo moj način življenja. Nekega dne mi je čisto nepričakovano v roke prišla knjiga o Reiki-ju. Ko sem to knjigo prebrala, sem bila prepričana, da mi je bila namenjena saj se je tako začela moja pot…Tako lahko rečem, da se z energijami ukvarjam od leta 2012. Kmalu sem bila posvečena v 1. in 2. stopnjo Reiki-ja. Z Reikjem sem na daljavo že mnogim uspešno pomagala pri raznih težavah z zdravjem. Ker sem o alternativnem zdravljenju želela izvedeti vedno več, sem se začela izobraževati za Refleksoterapevtko in leta 2012 izobraževanje zaključila z NPK- Refleksoterapevtka. Med izobraževanjem sem ugotovila, kako zelo v tem uživam in da je to poklic v katerem se vidim.

 

Naredila sem še izobraževanje za klasično masažo, terapevtsko breussovo masažo hrbtenice in ročno limfno drenažo. Čutila sem, da mi še neko znanje manjka in to je bilo znanje o bioenergiji, ki me je že od nekdaj zelo privlačila. Opravila sem še izobraževanje in izpit za bioenergetika pri priznanemu bioterapevtu dr. Dragu Smiljaniću. Bioeneregijo rada uporabljam tudi pri masažah saj so učinki tako večji in stranke od mene odhajajo zelo sproščene in razbremenjene. Sem zelo vesela in hvaležna, da imam možnost, da delam to kar me resnično veseli in v svojem delu zelo uživam. Vem da je to delo moje poslanstvo.

 

Vabim vas, da obiščete moj Terapevtski kotiček v Kranju na Gorenjskem, kjer boste lahko izbirali med različno ponudbo.

Mnenja strank

SOLNA SOBA

Solna soba je prijetni zdravilni prostor z mirnim in sproščujočim ambijentom, kjer vam ob prijetni glasbi pričaramo čisto zdravilno atmosfero morja v poletnem času. Površine sten, tal in stropa so obdane z naravno morsko soljo, ki poskrbi da je okolje sterilno in nabito z negativnimi ioni.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Refleksoterapija je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in dlaneh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Refleksoterapija v masažnem salonu v Kranju je naravna tehnika ki izboljšuje zdravje, …

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA

Terapevtska masaža hrbta je kombinacija med terapevtsko breussovo masažo hrbtenice in klasično masažo hrbta, ki je bolj intenzivna. Tukaj pri klasični masaži, posebno pozornost posvetimo obolelim ali poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo največ časa…